Тайно оръжие на ЦРУ, използвано за убийства, изстрелва малка отровна

...
Тайно оръжие на ЦРУ, използвано за убийства, изстрелва малка отровна
Коментари Харесай

Тайният пистолет на ЦРУ, който причинява сърдечен удар

Тайно оръжие на Централно разузнавателно управление на САЩ, употребявано за убийства, изстрелва дребна отровна стрела, с цел да аргументи сърдечен удар, както е обяснено в показанията в сената през 1975 година

Стрелата от това скрито оръжие на Централно разузнавателно управление на САЩ може да проникне през облеклата и да остави дребна алена точка върху кожата. При навлизане на смъртоносната стрела, човек може да се почувства болежка като захапване от комар или може да не почувства нищо.

След проникването, отровната стрела се разпада изцяло и смъртоносната отрова бързо навлиза в кръвния поток, причинявайки сърдечен удар.

В следствие отровата се денатурира бързо, тъй че аутопсията е доста малко евентуално да открие, че сърдечният удар е резултат от нещо друго от естествено породен сърдечен удар.

Звучи като съвършеното оръжие на Джеймс Бонд, нали?

Всичко това може да се ревизира в показанията на Конгреса от 1975 година в това видео:

Подтикнат от публикуването на публикацията в през декември 1974г., Конгресът на Съединените щати реши да изследва тъкмо какво вършат неговите вътрешни и външни разследващи организации в името на американския народ.

Наред с други неща, откриха револвер, който предизвиква сърдечни удари, оръжие, което е било употребявано против политическите врагове в Съединени американски щати и отвън страната.

Пистолетът с отровни стрели, показан пред комисията, е разказан в записка на Централно разузнавателно управление на САЩ като „ nondiscernible mikrobionokulator “.

Проектът е бил супер конфиденциален и в границите на Централно разузнавателно управление на САЩ, единствено двама или трима чиновници в даден миг са били упълномощавани с достъп до плана.

Твърди се, че тайните служби имали свои хора, които проучвали всевъзможни разнообразни способи да унищожат задачите си.

Споменава се, че Централно разузнавателно управление на САЩ работили върху токсини, които не могат да бъдат открити и имитират сърдечен удар. Само умел патолог, който знае какво да търси, в миналото би разкрил, че сърдечният удар на жертвата не е от естествени аргументи.

За да се достави отровата, тя била замразена в стреличка. Както споменахме нагоре, тази стреличка прониквала в тялото и оставяла само дребна алена точка. Малко по-късно смъртоносният сътрудник бързо се денатурира и става съвсем неоткриваем.

В друга публикация на Ню Йорк Таймс се разказва какво съставлява револвера, който даже посочили на Конгреса.

Показаният на комисията револвер, модел на армейския полуавтоматичен револвер Colt, работил на акумулатори. Споменава се, че може да изстреля стрела на 100 метра и е „ съвсем беззвучен “. Самата стрела представлявала замразена вода и специфичен токсин от миди. Официалната причина за гибелта постоянно би била сърдечен удар.

След съвещанието на сената, президентът Форд (а по-късно и Рейгън) издали изпълнителни заповеди, забраняващи тактиката на целенасочени убийства от Централно разузнавателно управление на САЩ и други разследващи организации.

Какво се е случило с револвера с отровни стрели, всеки може да гадае.

Ако Централно разузнавателно управление на САЩ са имали това през 70-те, представете си какво имат в този момент!

Научи още: Вижте какво се случва, когато патрон удари „ нечупливата “ капка на принц Рупърт

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР