Тайните на Синята Зона във Варна. Не, че

...
Тайните на  Синята Зона  във Варна. Не, че
Коментари Харесай

Тайните на Синята Зона във Варна: Когато се прави нещо, нека е докрай

Тайните на " Синята Зона " във Варна. Не, че желая да се заяждам, само че когато се направи нещо, дано да е до дъно. 
Част от някои улици в синята зона не са разчертани с бели и жълти линии и там не се ревизира и не се минава. Такава е и улицата, на която пребивавам. Когато си платих годишна такса като живущ на адреса, не ми споделиха да не заплащам, тъй като няма да се разчертае. Също по този начин, в случай че си паркирал на тротоара, чиновниците на Синята Зона подвигат плещи и споделят да се обадим на полицията. Не те, а Ние. Не било тяхно обвързване. Това споделя варненецът Живко Василев във фейсбук.

Ето по какъв начин продължава историята:

Пуснахме тъжба и факт: два следващи дни полицията се завъртя и санкции няколко коли, само че до там. Получихме отговор, че има санкционирани и това е. Повече не пристигнаха. Звъня в синята зона, от там ме препращат на 112. И там звъня, само че единствено в 20% от случаите реагират, обаче би трябвало ли да се занимава незабавния телефон с такива неща? Въпроса е за какво да вземем за пример един голям паркинг, кръгово и път към един огромен магазин се прави за по-малко от месец, а същата работа, когато е общинска поръчка за шест месеца. Каква е повода служителя в общината да се задоволява с половинчата работа, а когато слага на някого персонални поръчки да е буквоядец. За чиновниците на зоната ще напомня смисъла на знаците по значимост. 
Регулировчик
Светофар 
Вертикална маркировка / пътни знаци / 
И на последно място, пътна маркировка. 
Не се заяждам. Аз имам полза най-малко един път дневно да мога да си спра автомобила тъкмо пред нас, само че вместо това има други, които са научили тайните и стоят по през целия ден. 
И не на последно място има доста такива места, което е във финансов минус за компанията " Синя Зона ", която в случай че беше частна компания, ти да видиш....0 Щяха да летят като паяка на Златни Пясъци.

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР