Тайната на успеха в киното в Холивуд е да се

...
Тайната на успеха в киното в Холивуд е да се
Коментари Харесай

Рене Зелуегър: Ролите на смотанячка ми донесоха успех

Тайната на триумфа в киното в Холивуд е да се играят функции на смотани дами, на не на секссимволи, разкрива американската актриса Рене Зелуегър, написа Мирър.
Зелуегър изигра паметната роля на смотаната великобританка Бриджит Джоунс, влюбена в хубав юрист.
Според актрисата, която е носителка и на Оскар, кариерата и е потръгнала след няколко кастинга, на които отива с къси панталонки и тесни блузи. Обаче не печели функциите, за които кандидатства.
„ И си споделих, че очевидно това не е моят път. Красотата е до време, само че геният е доживот. Затова не зная по какъв начин ще наподобява най-после, само че си споделих, че повече няма да аплайвам за функции, в които външният тип е водещ ", признава актрисата.
„ Тялото ти се трансформира, остаряваш и всичко към теб се трансформира. Трябва да сме доста признателни на Бог за това, нали? Затова взех решение, че би трябвало да се примиря с неизбежното, и да работя по такива функции, които да показват дамите през целия интервал на живота ми ", споделя Зелуегър. И признава, че не желае да стопира с актьорството единствено тъй като към този момент е остаряла и не е толкоз красива колкото новите млади попълнения в Холивуд.
Актрисата завоюва своята популярност с поредност хитови филми, измежду които „ Дневникът на Бриджит Джоунс “ и „ Студената планина “. За последния даже завоюва Оскар за най-хубава поддържаща женска роля през 2004 година
Въпреки триумфите на екрана, обаче, Зелуегър към момента се бори с неувереността в себе си. " Преди всеки нов план или филм у мен се промъква недоверието към личните ми сопсобности и съвсем изпадам в нервни рецесии. От друга страна пък точно тези моменти ме държат жива ", признава актрисата, представена от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР