Тайната на това да станеш любимец на медиите е да

...
Тайната на това да станеш любимец на медиите е да
Коментари Харесай

PR съвет: Организирайте проучвания!

Тайната на това да станеш любим на медиите е да положиш спомагателни старания в верния миг. Да изследваш всяко предаване и публикация, преди да изпратиш пиар информацията си. Да напишеш наличието си по този начин, че да е настоящо, таргетирано, съобразено с интервала от годината и вълненията na месецa. Конкретно и всъщност.

Това написа в онлайн коментар авторката на Marketing.About Мариса Д’Вари. Тя предлага 10 съвета за правене на добра и „ изкушаваща медиите ” пиар история.

Ето какво предлага.

1. Започнете работния си ден с брейсторминг и днешния вестник . Създайте си навик да преглеждате пресата всяка заран с бележник до вас. Разглеждайте заглавията в разделите. След това си задавайте въпроса „ Кое в новините през днешния ден се свързва с това, което желая да промотирам? ”

2. Винаги бъдете в час кои са свадите на деня.  Ако нямате отношение към тях, бягайте от тази тема - тя към този момент е преекспонирана. Медиите търсят друго. 

3. Четете финансовата информация всяка заран.  Ежедневно статистиките на бизнеса се трансформират. Някои компании се изкачват нагоре, други падат в продажбите. Това се отразява на маркетите им. Акции нарастват и поевтиняват. Лихвените проценти на заемите варират. Или пък „ заплашват да се разколебаят ”. Имайте поради всички тези фактори. Може да ги употребявате, когато мислите по какъв начин ще наподобява идната ви вест.  

4. Организирайте проучвания, с цел да създавате солидна история . Медиите преглеждат количествените индикатори като подобаващи за новинарско наличие, съответни и добре стоящи край текста и фотографията, изброени с точки или информативни графики.

5. Обръщайте внимание на въпросите, които клиенти и консуматори задават . Случва ли се ненадейно доста хора да задават един и същи въпрос под разнообразни форми? Може да се задава пазарна наклонност, с която ще е печеливша стратегия да се свържете.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР