Тайната на щастливия сексуален живот в брака е да вярваме,

...
Тайната на щастливия сексуален живот в брака е да вярваме,
Коментари Харесай

Как да направим сексуалния живот по-успешен

Тайната на щастливия полов живот в брака е да имаме вяра, че нищо не идва на готово и, с цел да го реализираме, би трябвало да се потрудим.

Учени от университета та Торонто настояват: не би трябвало да приемате за даденост, че сродните души няма да имат проблеми в интимния живот, изключително в една по-дълга връзка, пише 

Вярата в това, че половите връзки могат да се подобрят, значи, че хората са подготвени да положат старания и да подобрят интимния си живот. И този факт не хвърля сянка върху удовлетворението от брака и връзките на двойката.

За да стигнат до тези заключения японските учени интервюирали 1900 души. И открили, че по този начин нареченият „ меден месец “ нормално продължава 2-3 години и през цялото това време половата задоволеност и на двамата сътрудници е висока.

След този интервал обаче, сътрудниците не се надяват, че сексът ще става по-добър и разнороден. Така, даже тези, които са вярвали, че са разкрили сродна душа, губят вяра.

Жените в по-голяма степен от мъжете имат вяра в „ знака на ориста “, във „ съдбовната среща “ или в „ сляпата неделя “, която ги събира с точния сътрудник. Вероятно и по тази причина, те, а не мъжете, признават, че с цел да се реализира полов синхрон в една по-дълга връзка, трябват повече старания от страна и на двамата.

Източник: Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР