Тайната кой е новото гадже, е разкрита! Човекът до Михаела

...
Тайната кой е новото гадже, е разкрита! Човекът до Михаела
Коментари Харесай

Ето Го Гаджето На Михаела Филева

Тайната кой е новото гадже, е разкрита! Човекът до Михаела Филева се споделя Стефан Радов. Половинката на къдрокосата хубавица е на годините на певицата. Ходи с брада, както е съвременно за младото потомство.

Стефан не желае да бъде прочут като гаджето на Михаела Филева. Момчето не желае да бъде обществена персона и да се написа за него. Затова двойката към момента не разгласява общи фотоси.

Преди няколко седмици Филева разкри, че новото й гадже е надалеч от музикалните среди. Стефан работи за една от най-големите компании за безалкохолни питиета у нас. Той е маркетинг управител във въпросната компания.

Заради работата си пътува постоянно. И Стефан, и Филева са запалени пътешественици. Откакто се дружно, двойката обиколи куп любопитни дестинации. За последно журиращата в “Гласът на България” и симпатичното момче посетиха Куба и Израел.

Сега двойката още веднъж е на сантиментален воаяж, този път на морето. Двамата обожават да се излежават на плажа и да са усамотени. Когато са в България, рядко се засичат, защото са заринати с работа и съвсем нямат време един за различен. Затова по време на почивките си гледат да наваксат изпуснатото време, написа България през днешния ден.

Стефан е разпален по фотографията. От профила му в обществените мрежи излиза наяве, че младежът, завладял сърцето на Михаела Филева, има нюх към обектива.

Връзката сред хубавицата и Радов към този момент е доста сериозна. Филева взема решение да запознае избраника си с родителите си. Таткото и майката на певицата остават удивени от младежа. Той им се сторил супервъзпитан и те незабавно го харесали.

“Познава фамилията ми. Чудесен е! Той има доста верен барометър за положително и неприятно. Много е скъпо индивидът до теб да ти схваща филма”, призна неотдавна Филева.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР