Тайна сватба в Мексико подготвя годеникът на Джулиана Гани, пише

...
Тайна сватба в Мексико подготвя годеникът на Джулиана Гани, пише
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Джулиана Гани вдига сватба в Мексико

Тайна женитба в Мексико приготвя годеникът на Джулиана Гани , написа „ Галерия “. Риалити звездата бе сюрпризирана от Илиян Найденов с екскурзия до Канкун по случай първата годишнина от връзката им. Именно на екзотичното местенце Илиян възнамерява и дребна плажна женитба.

Гани и Илиян от дълго време желаят да узаконят връзката си, само че предходният брак на плеймейтката не го позволяваше. Миналия месец – на 28 юни, Станимир Ташев най-накрая е дал бракоразвод на Джулиана .

                                                                                                      

„ Искам да ти дам целия свят и ще стартира с малко кътче от него “ – с тези думи Найденов сервира своята изненада за годишнината, сбъдвайки фантазията на Джулиана да посети Мексико. На 29 август двамата летят за Канкун, а няколко дни по-късно ще бъде и сватбата.

Церемонията се пази в загадка, защото Малката Джулка била доста суеверна и се тормозила хорската злоба да не урочаса любовта им. Украсата към този момент се подготвяла от хотела, като Гани упорствала да има голяма арка с цветя на плажа. Роклята също към този момент е определена. Венчавката ще бъде снимана от личния състав на хотела и ще бъде оповестена като влог в YouTube канала на двойката.

Илиян и Джулиана възнамерявали и втора женитба, на която ще могат да участват всичките им другари и родственици. Тя ще се състои в България следващата година, като Гани имала упоритостите да надмине по помпозност тази на Цеци Красимирова и милионера Майкъл Струмейтис.

Риалити звездата даже мислела и за трета, масонска женитба, по образеца на Мис България 2009 Антония Петрова, която се венча наново за Ивайло Батинков на загадка гала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР