Тайна презентация за избрани клиенти, на която са били показани

...
Тайна презентация за избрани клиенти, на която са били показани
Коментари Харесай

Samsung подготвя два сгъваеми смартфона



Тайна презентация за определени клиенти, на която са били показани два сгъваеми смарт телефона, е провела Samsung в границите на ревюто CES 2018, заяви The Korea Herald, базирайки се на анонимни източници, участвали на събитието. Според наличната информация устройствата за изглеждали съвсем приключени от позиция на хардуера.

Прочетете още: Всичко, което би трябвало да знаете за Samsung Galaxy S9

По данни на корейското издание сходни презентации са били провеждани и по време на предходното издание на CES, както и на миналогодишния Световен мобилен конгрес (MWC 2017).

Става дума за две устройства, при едно от които дисплеят се прегъва във вътрешността, а при другото на открито. Засега от компанията към момента не са взели дефинитивно решение кой от разновидностите да влезе пръв в серийно произвеждане, само че се допуска, че това ще е първият от изброените.

По данни на източниците и двата смарт телефона са със 7,3-инчови OLED екрани. Samsung сподели сходни сгъваеми екрани още преди няколко години.

Преди CES 2018 се смяташе, че компанията ще покаже публично еластичен смарт телефон в границите на актуалното ревю в Лас Вегас. От Samsung обаче публично разясниха, че за взели решение да отсрочат анонса, с цел да изчистят проблеми, свързани с потребителския интерфейс.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР