Тайна група от учени и милиардери работи върху проект Манхатън

...
Тайна група от учени и милиардери работи върху проект Манхатън
Коментари Харесай

Тайна група от учени и милиардери работи върху проект Манхатън за спиране на Covid-19

Тайна група от учени и милиардери работи върху план " Манхатън " за прекъсване на ковид. Те приготвят най-обещаващото изследване на пандемията и откритията ще бъдат предадени на политиците и Белия дом, написа " Уолстрийт джърнъл ".

Дузина американски топ учени, милиардери и индустриални титани оповестиха, че имат отговора за справяне с пандемията от коранавирус и са разкрили задна врата за даване на проекта им на Белия дом.

Групата е ръководена от 33-годишния доктор и капиталист Том Кейхил, който живее надалеч от публичния взор в нает едностаен апартамент в Бостън. Притежава единствено един костюм, само че има задоволително връзки да въздейства върху държавните решения във войната против Covid-19.

Тези учени и техните поддръжници разказват работата си като тайния план " Манхатън " по време на Втората международна война - топ учени в Съединени американски щати създават атомната бомба. Този път екипът търси ексцентрични решения в битката с ковид.

Те се назовават " Учените за прекъсване на Covid-19 ". В групата влизат химици и биолози, имунобиолог, невробиолог, хронобиолог, онколог, гастроентеролог, епидемиолог и нуклеарен академик.

От учените в центъра на плана е биологът Майкъл Росбаш, притежател на Нобеловата премия за 2017 година, който разяснява, че " няма подозрение, че аз съм минимум квалифицираният ".

За тази група не се е съобщавало преди.

Групата е подготвила поверителен документ от 17 страници, в който се приканва за редица ексцентрични способи против вируса. Една огромна концепция е да се лекуват пациентите със мощни медикаменти, които преди са били употребявани срещу ебола, само че с по-големи дози спрямо преди.

Администрацията по храните и медикаментите и Департаментът по въпросите на ветераните към този момент приложиха съответни рекомендации, такива като унищожаване на някои регулации за произвеждане и условия за характерни медикаменти срещу ковид.

Директорът на Националните институти по опазване на здравето Франсис Колинис е коментирал този месец, че се е съгласил на множеството рекомендации в документа, съгласно документи, прегледани от изданието и източници. Докладът на учените е възложен на членове на държавното управление и на вицепремиера Майк Пенс, който управлява щаба за битка с ковид.

Основният актив на лекар Кейхил са връзките му посредством инвеститорската му компания. Те включват такива като милиардерите Питър Тийл, Джим Палота и Майкъл Милкън - финансисти, които му осигуриха легитимност за свързване с американското държавно управление в разгара на рецесията. Кейхил и групата му постоянно поучават Ник Айерс, дълготраен консултант на Пенс.

Никой от групата не работи за пари. Те са стимулирани от шанса да прибавят връзките и експертизата си за задачите на битката с ковид.

Те признават, че могат да се провалят, само че в случай че съумеят, това може да промени света. Наясно са, че доста от концепциите им може и да не бъдат приложени или подценени от администрацията на Доналд Тръмп.

Хидроксихлорохинът, лекарството срещу малария, което Тръмп насърчаваше да се употребява, само че Администрацията по храните и медикаментите предизвести, че поврежда сърцето, се отхвърля от екипа от учени и единствено се загатва в отчета. Учените също не гледат с положително око на тестванията за антитела, които могат да разрешат на хората да се върнат на работа, в случай че резултатите демонстрират, че са се възстановили от вируса.

Сред рекомендациите са федералното държавно управление да закупи и да опитва разнообразни медикаменти, чиято успеваемост към момента не е потвърдена. Да се редуцира времето за клиничен обзор на нови медикаменти до седмица вместо 9 месеца или година.

Екипът упорства да се разреши на ветерани с ковид да вземат участие в съществуващите проучвания за рак на простатата, с цел да се пробват медикаменти против вируса.

Техният проект е от четири етапи - тестване на медикаменти, антитела лечения, ваксини и последната е обвързвана с отварянето на Съединени американски щати. Сред предложенията за последната фаза са проби в края на работния ден, тъй че резултатите да са подготвени до сутринта. Предлагат мобилно приложение, което да изисква от американците да удостоверяват всеки ден дали имат признаци. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР