Тайна база на пришълци от далечния космос, е била открита

...
Тайна база на пришълци от далечния космос, е била открита
Коментари Харесай

Откриха тайна база на НЛО

Тайна база на пришълци от далечния космос, е била открита от група уфолози в джунглите на Аржентина.

Групата въодушевени търсачи на извънземни тръгнали на експедиция, с цел да потвърдят, че това, което се намира измежду джунглите в действителност е база на НЛО. Това съмнение се появи за пръв път през 2016 година, когато невероятният обект бе видян на изображение от Гугъл Maps.

На фотографията се вижда кръговиден остров, обкръжен от малко вода, който като че ли се върти и обикаля по ръба на водата по непонятен метод.



Наричат го "Окото ", откакто аржентинският продуцент и кино режисьор Серхио Нойшпилер попада на него инцидентно, до момента в който преглежда региона с Гугъл Maps, с цел да открие място, на което да снима част от сцените в новия си филм на ужасите, в който се споделя за НЛО.

Когато идва на място, филмовият екип чува многочислени истории за странни, необясними феномени и за ярки светлини в небето, които изчезват в непроходимата джунгла.

Въпреки ентусиазма си обаче, Нойшпилер не съумява да си проправи път през гъстата растителност към мястото, видяно на фотографията в Гугъл.

Мистериозното кръгло езеро с въртящ се остров в него може да бъде забелязано от всеки в Goggle Maps, стига да вкара координатите му ( 34 ° 15'07.8'S 58 ° 49'47.4 "W ).



"Този феномен е действителен и би обяснил някои от странните истории за необясними случки и феномени, случили се в региона. Много от тях са свързани точно с извънземни и НЛО ", споделя режисьорът, който даже стартира акция за събиране на средства, с които да финансира експедицията си до "Окото ". Въпреки детайлното изложение и доказателства, които дава на бъдещите евентуални донори на уеб страницата Kickstarter, той не съумява да събере парите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР