Тайлър Оливиера получи остра критика, след като качи видео, в

...
Тайлър Оливиера получи остра критика, след като качи видео, в
Коментари Харесай

Инфлуенсър разгневи социалните мрежи с видео

Тайлър Оливиера получи остра рецензия, откакто качи видео, в което се вижда по какъв начин изхвърля рула с 1 000 000 хартиени кърпи за ръце в басейн. Целта му бе да види дали хартията ще всмуква водата. Вижте в канала във vbox7:

Опитът му бе несполучлив, само че още по-нежелана бе реакцията на хората, които са гледали видеото му.

То е забелязано над 300 хиляди пъти, а мненията са най-вече отрицателни.
               

A post shared by (@tyleroliveiraofficial) on Jul 10, 2018 at 3:53pm PDT

„ Не мога да допускам какъв брой дървета бяха на вятъра изхабени за това видео “, написа ядосан консуматор.

След като видеото провокира отрицателна оценка измежду потребителите на YouTube, Тайлър опита да се отбрани: „ Ако би трябвало да бъда почтен, концепцията ми беше доста неприятна. Не помислих за следствията. След като видеото ми обиколи новинарските уеб сайтове, осъзнах, че заслужавам рецензията. Искам да извлека нещо положително от този случай, по тази причина подарявам $1000 на австралийския Червен кръст “.
 
Проучване на Американска организация за запазване на околната среда от 2015 година сочи, че американците генерират 3.3 милиарда кг хартиени боклуци от хартиени кърпи, тоалетна хартия и салфетки. Въпреки че доста производители на хартиени кърпи употребяват рециклирана хартия, изследване от 2011 година сочи, че производството на хартиените кърпи за ръце създава 70% повече нездравословни излъчвания от сешоарите за ръце.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР