Тайлър Хиро отбеляза 37 точки и Маями се наложи над

...
Тайлър Хиро отбеляза 37 точки и Маями се наложи над
Коментари Харесай

Тайлър Хиро отбеляза 37 точки и Маями се доближи само на една победа от финалите

Тайлър Хиро означи 37 точки и Маями се наложи над Бостън със 112:109 в мач №4 от финалната серия на Източната конференция от Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА). Така Хийт поведоха с 3:1 победи и са единствено на още една от класиране за финалната серия.
Хиро, единствено на 20 години, вкара 14 от 21 стрелби от пейката. Джими Бътлър вкара още 24 точки, Горан Драгич се регистрира с 22, а Бам Адебайо приключи мача с дабъл-дабъл при 20 пункта и 12 битки. Джейсън Тейтъм бе най-резултатен за Селтикс с 28 точки, а Джейлън Браун добави други 20. Гордън Хауърд наниза 14 точки за Бостън и Маркъс Смарт приключи с дабъл-дабъл при 10 точки и 11 асистенции.
Следващият мач е в петък и с него Маями може да затвори серията.
За разлика от предните три мача, в които изоставаха с двуцифрен резултат, този път Хийт поведоха с 58:46 при започване на третата четвъртина. До този миг най-голямата преднина на тима за цялата серия бе осем точки, като тя бе точно такава и 4:09 минути преди сирената в този дуел, откакто Хиро наниза петата си тройка.
Бостън въпреки всичко се приближи на три точки с тройка на Браун 16 секунди преди края, само че свободни стрелби на Хиро и Бътлър осигуриха успеха за Маями. Първенство на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА), плейофи: Маями - Бостън - 112:109
* Маями води в серията с 3-1 победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР