Тайландският министър на здравеопазването Анутин Чарнвиракул съобщи, че най-малко 20

...
Тайландският министър на здравеопазването Анутин Чарнвиракул съобщи, че най-малко 20
Коментари Харесай

Тайландската армия щурмува мола, но не откри масовия стрелец

Тайландският министър на опазването на здравето Анутин Чарнвиракул заяви, че минимум 20 души са били убити, а минимум 31 ранени в нападението, осъществено от тайландски военнослужещ в град Накхон Рачасима , съобщи Асошиейтед прес.

Полицията обрисува нападателя като боен, който е бил ядосан във връзка със спор за земя . След като умъртви няколко души на случайни места в града, в това число военни в базата си, той нахлу в локален мол и откри огън с автоматизирано оръжие по клиентите.

Силите за сигурност обкръжиха постройката, щурмуваха я и помогнаха на десетки хора да избягат оттова. Сега полицията твърди, че молът е обезопасен и че вътре няма повече трупове на жертви , осведоми министърът на опазването на здравето. Той обаче не сподели какво се е случило със самия нападател.
 
 БГНЕС

Според локалното издание " Кхаосод " силите за сигурност са ревизирали и четирите етажа на мола и са разкрили клиенти, които са били блокирани вътре от стрелбата. Те са им помогнали да излязат от постройката. Засега нападателят не е открит, добавя изданието, представено от ТАСС.

АП пък напомня, че по време на нападението нападателят е качвал ъпдейти от протичащото се в страницата си във Фейсбук. В един от постовете той се питал дали да се съобщи, а в различен казвал, че никой не може да избегне гибелта. Профилната му фотография го демонстрира с маска и облекла във боен жанр, въоръжен с револвер. Социалната мрежа блокира профила на мъжа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР