Тайландски водолаз загина в спасителната операция на 12-те момчета и

...
Тайландски водолаз загина в спасителната операция на 12-те момчета и
Коментари Харесай

Водолаз загина в спасителната операция в тайландската пещера

Тайландски водолаз почина в избавителната интервенция на 12-те момчета и техния треньор по футбол в пещера в Тайланд , оповестява БиБиСи.

Офицер Саман Гунан е изгубил схващане на излизане от пещерния комплекс Там Луанг. " Неговата задача бе да доставя О2, само че нямаше задоволително, с цел да се върне ", изясняват управляващите. Изваден е от собствен сътрудник водолаз, само че не съумяват да го спасят.

Офицерът все още не работи за тайалнадския флот, само че се връща, с цел да помогне в избавителната интервенция, бил е разпален велосипедист и бегач.

" Вътре в пещерата е мъчно . Неговият сътрудник се опита да му окаже първа помощ, само че той остана в безсъзнание, по тази причина го отведохме в болничното заведение ", разяснява командващият тайландските морски тюлени.

" Мога да подсигурявам , че няма да се паникьосаме, няма да спрем нашата задача , няма да оставим безрезултатна жертвата на нашият другар ", добавя той. Около 1 000 души вземат участие в избавителните интервенции, в това число водолази, военни и цивилни доброволци .

Смъртта на офицерът за следващ път демонстрира заплахите, пред които е изправена избавителната интервенция. Командващият тюлените разяснява, че екипът към момента има " религия ", че ще приключи сполучливо избавителната задача .

На въпроса по какъв начин групата може да се оправи безвредно, в случай че умел водолаз не съумява, той добавя, че ще се вземат повече защитни ограничения .

 Прокарват ток в тайландската пещера, в която са заклещени 12 момчета и техен треньор
Прокарват ток в тайландската пещера, в която са заклещени 12 момчета и техен треньор

Те могат да останат там и четири месеца

Властите се притесняват, че има заплаха много да спадната равнищата на кислорода в камерата , където момчетата и техният треньор са хванати в капан. Нивата на О2 са изчерпват и от огромния брой хора участващи в избавителната интервенция в пещерната мрежа.

Затворената група е в положително здравословно положение и постоянно са снабдявани с храна и медицински грижи. Властите в се още се пробват да измислят по какъв начин най-безопасно да ги изведат , като чиновниците акцентират, че няма да поемат опасности с сигурността на момчетата.

Спасителни в продължение на дни изпомпват вода от пещерата, само че защото водата в пещерата се зарежда от дупки и потоци в хълмовете горе, има възможност пещерната камера, в която се намират да се наводни .

" Отначало мислехме, че децата могат да останат дълго време ... само че в този момент нещата се трансформираха, имаме стеснен интервал от време ", разяснява командващият тюлените от избавителната интервенция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР