Тайландецът Александър Албон от тима на "Ред Бул" даде най-добро

...
Тайландецът Александър Албон от тима на "Ред Бул" даде най-добро
Коментари Харесай

Албън начело в Бразилия след първата свободна тренировка

Тайландецът Александър Албон от отбора на "Ред Бул " даде най-хубаво време в първата свободна подготовка преди неделното Гран при на Бразилия във Формула 1.Албон завъртя най-бърза обиколка на прогизналата писта "Интерлагос " за 1:16.142 минути и остави на 0.551 секунди зад себе си водача на "Мерцедес " Валтери Ботас. Тайландецът обаче не съумя да приключи безаварийно сесията, защото в самия и край се удари в една от защитните стени при завой номер 12.

С трето време остана немският водач на "Ферари " Себастиан Фетел, който със своето закъснение от 0.899 секунди бе последният, изостанал на по-малко от секунда от Албон.

Шарл Льоклер с "Ферари ", Карлос Сайнц-младши с "МакЛарън " и Нико Хюлкенберг с "Рено " допълниха челната шестица в утринната сесия. Силният дъжд край Сао Пауло направи по този начин, че водачите да запишат доста малцина бързи обиколки, както и до серия от леки произшествия. Британецът Люис Хамилтън с "Мерцедес ", който в предходния кръг в Съединени американски щати си обезпечи предварително спечелването на международната купа, и холандецът Макс Ферстапен с "Ред Бул " не съумяха да запишат бързи обиколки тъкмо поради неприятното време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР