Тайланд съобщи за 103 нови случая на зараза с коронавируса

...
Тайланд съобщи за 103 нови случая на зараза с коронавируса
Коментари Харесай

Хонконг затваря барове и пъбове за две седмици

Тайланд заяви за 103 нови случая на болест с ковид и за още 4 смъртни случая, съобщи Ройтерс. Общо инфектираните в страната са 1978. А общо умрелите са 19.
Новите четирима умряли са все мъже, като трима от тях са на възраст сред 72 и 84 години, а единият е на 59 години.

Днес на туристическия остров Пукет се затварят всички хотели поради растежа на инфектираните с ковид.

Няма да бъдат затворени хотелите, които към този момент се употребяват от управляващите за краткотрайни лечебни заведения и карантинни центрове . По-рано управляващите на Пукет оповестиха, че от 30 март до 30 април, се затварят пристанищата и наземния контролно-пропускателен пункт.
 
Сингапур заяви за пети смъртен случай на инфектиран с новия ковид, съобщи Ройтерс. Става дума за 86-годишна жена . В страната има общо 1049 случая на болест.

Властите на Хонконг разпоредиха затваряне на питейните заведения и пъбовете за две седмици от през днешния ден.Всеки, който наруши новите правила, ще бъде наказван с до 6 години затвор и санкция от 50 000 хонконгски $ (6450 $ ). В Хонконг 62 доказани случая на болест са свързани с питейни заведения . Общо в мегаполиса има 802 случая на болест и 4 смъртни случая. Властите към този момент стопираха влизането на туристи и директното прекосяване през локалните летища.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР