Тайгър Уудс и Пейтън Манинг удържаха късен щурм от страна

...
Тайгър Уудс и Пейтън Манинг удържаха късен щурм от страна
Коментари Харесай

Уудс и Манинг надиграха Микелсън и Брейди в благотворителен голф мач

Тайгър Уудс и Пейтън Манинг удържаха късен взлом от страна на Фил Микелсън и Том Брейди в благотворителен голф мач във Флорида, който събра 20 млн. $ в битката против COVID-19.

Уудс, 15-кратен първенец в Мейджърите, и двукратният Супербоул първенец Манинг поведоха с три удара след първите девет дупки на Медалист Голф Клъб в Хоуб Саунд. Докато двамата се справяха отлично и преобладаваха в първата половина, четирикратният Мейджър първенец Микелсън и шесткратният притежател на Супербоул Брейди завоюваха 11-та и 14-та, с цел да съкратят на един удар задатъка на противниците. Въпреки това, те не съумяха да доближат до спомагателни дупки, откакто Уудс осъществя съдбоносен път на 18-та дупка.

Ударът на деня обаче пристигна от стика на Брейди, който на седма дупка вкара от феъруея малко откакто легендата на НБА Чарлс Баркли, който разясняваше събитията на грийна, бе разкритикувал куотърбека за неособено положителните му осъществявания. „ Затваряй си устата, Чък “, сподели Брейди с усмивка. Но насладата на легендата на НФЛ, който се причисли към Тампа Бей на 20 март след 20-годишен престой с екипа на Ню Ингланд Пейтриътс, търпя малко. Уудс, който загуби от Микелсън в 9-милионно предизвикателство през 2018, поздрави Манинг и Брейди за тяхното показване в отборната конкуренция, избрана като „ Мачът: Шампиони за щедрост “.

„ Обединихме сили и успяхме да съберем 20 млн. $ за тези, които пострадаха толкоз съществено. Шапки долу пред Том и Пейтън. Това е нашата сцена, с това си изкарваме хляба. Не мога да си показва, че ще изляза на терена и ще направя това, което те нормално вършат “, сподели Уудс в положително въодушевление. Турнирът идва две седмици и половина преди Професионалният голф тур да бъде възобновен 11 юни в Колониъл. Уудс за последно игра през февруари и след това се отдръпна от присъединяване в няколко шампионата поради контузия на гърба, преди ПГА да анулира редица събития поради пандемията от новия вирус.

Той показа, че е в положително здравословно положение и е подготвен за игра, когато Турът бъде рестартиран. Микелсън остана трети на Пебъл Бийч Про-Ам през февруари, като пропусна къта в идващите си два шампионата. Манинг, който игра за Индианаполис Колтс и Денвър Бронкос, приключи кариерата си през 2016 като водач по брой пасове за тъчдауни и ярдове, и е единственият петкратен притежател на премията за „ Най-полезен състезател “ в НФЛ. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР