Тайгър Уудс е на един кръг от прекъсване на петгодишната

...
Тайгър Уудс е на един кръг от прекъсване на петгодишната
Коментари Харесай

Уудс с три удара преднина на Tour Championship

Тайгър Уудс е на един кръг от спиране на петгодишната си суша без трофей, откакто е с три удара преднина на шампионата по голф Tour Championship, който се организира в Атланта, Съединени американски щати. 42-годишният американец беше над всички, като приключи деня с пет удара под пар и е на -12. С -9 зад него са Рори Макилрой и Джъстин Роуз.

След откриващо бърди на пар 4, Уудс направи пет поредни бърдита от трета дупка. Голфърът пропусна да се отдръпна с по-голяма преднина преди финалния ден на конкуренцията, откакто направи богита на 9-та и 16-та дупка.,,Започнах добре и направих няколко в действителност солидни удара. Поставих себе си в комфортни за мен позиции, от които да нападам. Усещах, че ми върви и не желаех да изпускам самодейността, несъмнено съм удовлетворен от представянето си. Ще бъда доста благополучен, в случай че печеля надпреварата. Имам три удара преднина, само че преследвачите ми са също класни играчи, не трябва да бъдат отписвани, ще забележим какво ще стане на следващия ден “, приключи той.

През последните два сезона Уудс не се състезава, защото лекуваше контузия на гърба. Победа в Tour Championship ще бъде номер 80 за него и ще го сложи на две зад рекордьора по трофеи от PGA Tour веригата Сам Снийд с 82. Освен това американецът ще записва общо 107 трофей в кариерата си. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР