Тайбе Юсеин, която спечели бронзов медал от борбата на Токио

...
Тайбе Юсеин, която спечели бронзов медал от борбата на Токио
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин: Все още не мога да осъзная какво постигнах

Тайбе Юсеин, която завоюва бронзов орден от битката на Токио 2020, съобщи пред " Българска национална телевизия ", че е посочила какво може против рускинята Любов Овчарова в дребния край.

" Много съм щастлива. Все още не мога да осъзная какво реализирах. Надявам се, че като се прибера в България ще усетя това, което направих.

Наставленията бяха да санкционирам всяка неточност. Нямах право на пропуск. В момента не ме гняв за златния орден. Аз направих всичко, което можех против японката.

Щастлива съм, че през днешния ден съумях да покажа това, което мога. Да съм жива и здрава, каквото е писано това ще стане за Париж 2024 ", сподели Юсеин.
 Снимка 541775
Източник:

" Горд съм, след всичко, което ѝ се случи, че съумя да се събере. Много съм благополучен, че съумя да си извоюва нейното. Всички старания си заслужават. Когато се стигне до тази усмивка и тази наслада всичко си заслужава.

Искам да ѝ пожелая да продължи да се труди и да бъде щастлива. И освен на нея, на всички девойки от тима. На всички ще им пристигна времето ", сподели пък треньорът на националките ни по битка Петър Касабов.
 Да! Тайбе Юсеин извоюва бронзов орден на Токио 2020!
Да! Тайбе Юсеин извоюва бронзов орден на Токио 2020!

България към този момент е с три оценки на Игрите в японската столица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР