Тъй като возилото е сватбеният подарък за Деси от Росен

...
Тъй като возилото е сватбеният подарък за Деси от Росен
Коментари Харесай

Деси Банова Отново Го Направи!

Тъй като возилото е сватбеният подарък за Деси от Росен Плевнелиев за венчаваката им през юни предходната година, тя решила, че не желае нова кола поради сантименталната стойност на тази. Бившата синоптичка преглътнала неприятния спомен от случая и още веднъж кръстосва столицата с баровския си джип, който коства 150 бона.

Докато колата на Деси беше в гаража, тя караше надалеч по-скромна и елементарна количка. Но, макар уплахата от случая, Банова не ползваше услугите на персонален водач.

Припомняме ви, че брачната половинка на Росен Плевнелиев бе ударена откъм гърба от бус на Цариградско шосе, до момента в който беше зад кормилото на джипа си. Въпреки сериозността на ПТП-то, синоптичката се отърва без съществени контузии, написа „ Ретро “. Веднага след случая брачната половинка на експрезидента бе откарана от самия него във ВМА. А след прегледа бе пусната за домашно лекуване.

След случая Деси Банова дълго време не сядаше зад кормилото. Близо два месеца тя избягваше да кара кола. Но последователно страхът от карането минал и Деси към този момент се осмелявала да сяда зад кормилото на джипа си. Тя даже карала всяка заран дъщеричката си Йоана, която е от предходната й връзка, до учебно заведение, защото от тази есен тя е в първи клас.

Деси Банова още веднъж зад кормилото на тузарския си мерцедес сн. hotarena.net

Дъщерята на Деси Банова е част от малчуганите, които имат опция да учат в влиятелния Италиански колеж, който не е по джоба на всеки. Там учи и дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР