Тъй като тревожен брой младежи започват да вейпингват, правителството обяви

...
Тъй като тревожен брой младежи започват да вейпингват, правителството обяви
Коментари Харесай

Скрити опасности от вейпинга – постоянен кислороден резервоар, 1% шанс за оцеляване и предупреждение за смърт

Тъй като обезпокоителен брой младежи стартират да вейпингват, държавното управление разгласи репресии против законите, с цел да спре децата да се пристрастяват към „ рисков табиет “.

Вейповете за еднократна приложимост към този момент би трябвало да бъдат неразрешени в Обединеното кралство като част от новото законодателство на министър-председателя за „ прекъсване на изпаряването на младежи в точния момент “. Скорошни проучвания демонстрират, че всеки пети младеж към този момент е опитвал вейп – макар че е нелегално за лица под 18 години – и половината от тези, които вейпват сред 18 и 24 години, го вършат, макар че не са пушили.

Миналата година, цифрите демонстрират, че броят на възрастните, употребяващи електронни цигари в Обединеното кралство, се е повишил до най-високия % в историята от почти 4,3 милиона британци. Според благотворителната организация Action on Smoking and Health са регистрирани съвсем 1000 съществени неподходящи реакции към електронните цигари, в това число пет смъртни случая, свързани с електронните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР