Тъй като температурите падат значително, може би се чудите кои

...
Тъй като температурите падат значително, може би се чудите кои
Коментари Харесай

Ветеринарният лекар посочва точната температура, при която вашето куче трябва да носи палто при сняг и ледено време

Тъй като температурите падат доста, може би се чудите кои са най-хубавите способи да поддържате кучето си топло, когато го извеждате на разходка - и се оказва вашето куче би трябвало да носи палто, в случай че температурата падне задоволително ниско.

Кучешките палта не са просто сладостен фешън аксесоар – те могат също по този начин да затоплят вашето кученце, когато е всичко друго, само че не и на открито. За мнозина може да наподобява, че те са срещу зърното, защото биха спорили, че кучето към този момент има палто. Но сходно на хората, когато температурите паднат доста, палтото е нужда.

Британският търговец на дребно на облекла Joules си партнира с ветеринарния доктор доктор Паола Куевас, с цел да изясни изгодите от това да държите косматия си другар на топло тази зима - и когато не са нужни палта.

Д-р Паола изясни, че „ когато температурата падне под 7C “, е значимо да следите по-отблизо кучето си, с цел да опитате да прецените дали има потребност от яке – изключително в случай че е „ малко “ или има „ фино естествено п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР