Тъй като светът на криптовалутите се разширява отвъд Биткойн, няколко

...
Тъй като светът на криптовалутите се разширява отвъд Биткойн, няколко
Коментари Харесай

Биткойн настрана: Tradecurve , Solana и Chainlink в готовност за астрономическа възвръщаемост

Тъй като светът на криптовалутите се уголемява оттатък Биткойн, няколко изгряващи звезди привлякоха вниманието на вложителите по целия свят.

По-специално, Tradecurve Markets (TCRV) , Solana (SOL) и Chainlink (LINK) набират известност и са подготвени за впечатляваща възвръщаемост. Особено забавна е Tradecurve, относително нов участник на крипто пазара, който понастоящем е във етапа на предварителна продажба. Нека да разгледаме по-отблизо.

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets < <

Tradecurve Markets (TCRV): Хибридната борса за търговия

Tradecurve Markets преоформя крипто търговията, като самоуверено заобикаля процесите за опознаване на клиентите (KYC) при регистрация. Застъпвайки се за частна, комфортна за потребителите търговия, платформата е пионер в демократизирането на финансовите системи.



Присъединяването към Tradecurve Markets е елементарно, като се изисква имейл адрес и депозит на криптовалута. След като влязат, търговците са посрещнати от богата гама от благоприятни условия за търговия, обхващаща акции, първични материали, форекс и цифрови валути. Подобна еластичност е несравнима с други платформи, които лимитират потребителите до избран клас активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР