Тъй като стрелбата е започнала от територията на Турция, ние

...
Тъй като стрелбата е започнала от територията на Турция, ние
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Турция да засили граничния си контрол

Тъй като стрелбата е почнала от територията на Турция, ние ще би трябвало да влезем в диалози с турската страна по този въпрос - да се ускори там граничният надзор върху лица, които се движат в някои моменти съвсем необезпокоявано, минават границата ни и така нататък На този стадий това е единственото, което може да се направи.

Това съобщи някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от " Продължаваме промяната " Бойко Рашков в коридорите на Народното събрание в коментар на убийството на граничния служител на реда.

" А другояче чух мнения, по какъв начин ние сме отговорни. Нас ни обстрелват от друга страна, а тук се търси виновност в политическия съперник, кой бил министър - такива нелепости не бях слушал от доста от дълго време ", възмути се Рашков.

" Вместо всички да се обединим и да желаяме някакво обяснение и подпомагане от турската страна, някои политиканстват и се чудят върху кого да хвърлят виновността ", добави някогашният Министерство на вътрешните работи началник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР