Тъй като София се изпълни с много туристи, и ние

...
Тъй като София се изпълни с много туристи, и ние
Коментари Харесай

Сцена под звездите - и с новогодишни поздрави на куп чужди езици

Тъй като София се извърши с доста туристи, и ние виждаме по какъв начин вървят големи групи от чужденци, за първи път тази година ще имаме специфични поздравления на разнообразни европейски езици, и те ще бъдат отправени към всички посетители на столицата. Това разкри режисьорът и сценарист на празничния Новогодишен концерт " Сцена под звездите " 2020 е Борис Радев, съобщи БГНЕС.
Така след настъпването на нова година от сцена ще прозвучи: " Честита Нова година! " на европейски езици. „ На британски, на френски, на гръцки, на испански, на италиански, на руски…. “, изброи Радев.
Традиционният празничен Новогодишен концерт ще се организира още веднъж на площад " Княз Александър I " от 22:00 часа до 00:30 часа на 1 януари следващата година. Инициативата е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 година. 20-то издание на празничната самодейност съответствува с отбелязването на 140 години от оповестяването на София за столица на България и 60-годишнината на Българската национална телевизия.
" На " Сцена на звездите " ще забележим доста забавни ретроспективни от златния фонд на Българска национална телевизия любимци, взели участие през годините в новогодишните стратегии. Това са Стоянка Мутафова, Тодор Колев, Стефан Данаилов. Това са скечове от новогодишни стратегии, които вътре са залегнали в нашата стратегия ", разкри режисьорът и сценарист на спектакъла. Той изясни, че скочовете ще бъдат показвани на видеостените и ще вървят в ефира на Българска национална телевизия.
На сцената навън ще излязат Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от " Фондацията ", братя Аргирови, кубинската изпълнителка Долорес Естрада, хитовата поп певица от 90-те Тони, провокативните гении от Expose Team и брас бенд " Виво Монтана ". Водещи ще бъдат Райна Налджиева и Мирослав Димитров от предаването " Туризъм.бг " на Българска национална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР