Тъй като снимките на кулинарното предаване били през октомври, миската

...
Тъй като снимките на кулинарното предаване били през октомври, миската
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Най-Скандалната Звезда От Черешката На Тортата Крие Огромна Тайна, Наскоро Се Е Случило Невъобразимото!

Тъй като фотосите на кулинарното предаване били през октомври, миската изпаднала в нелепата обстановка да изяснява на най-близките си другари за какво приказва за мъжа си, без да прецизира, че са разведени. След 10-годишно общуване, от които 6 минали в цивилен брак, Магдалина и Румен решили да сложат завършек на брака си.

Тъй като за разлика от сватбата им, разводът им минал без непотребни драми, даже най-близките другари на миската били сюрпризирани от разпада на фамилията й. Вълчанова и Георгиев се ожениха на обилна гала на 3 юли 2011 година и се врекоха във безконечна честност в църквата „ Св. София ”.

Сватбеният ваучър продължи в прилежаща Гърция. Двамата живееха под един покрив от 2007 година, година преди да се роди първородният им наследник Румен. По-малкият им правоприемник Андрей се появи преди 4 години. Миналата година бе много сложна за предприемача.

Той бе освободен като началник на застрахователното сдружение, което ръководеше години наред. Слуховете гласяха, че са регистрирани великански злоупотреби, само че по този начин или другояче нищо не бе потвърдено и всичко остана в графата „ градска мълва ”. Покрай проблемите в работата, Георгиев обтегнал и взаимоотношенията със брачната половинка си и двамата взели решение да се разделят.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР