Тъй като сме големи фенове на Ивет Лалова, често хвърляме

...
Тъй като сме големи фенове на Ивет Лалова, често хвърляме
Коментари Харесай

Мотивиращото послание на Ивет Лалова

Тъй като сме огромни почитатели на Ивет Лалова, постоянно хвърляме по едно око на профила ѝ в Instagram. Винаги е наслаждение човек да преглежда фотосите в него, тъй като в множеството случаи са свързани или с тренировките на спортистката, или с някое от многочислените надпревари, в които взе участие.
 Ивет Лалова, Атлет на България за 2019 и следващото достижение на спортистката
Поредното достижение на Ивет Лалова

Напълно справедливо

Заради COVID-19 всички събития, в това число и спортните, са на пауза, най-малко до момента в който не се усъвършенства обстановката и не се оправим с пандемията.

Само няколко седмици след оповестяване на изключителното състояние, стоенето у дома се оказва повече от трудно за множеството от нас. А откакто за елементарните хора, които по принцип имат умерена физическа интензивност, е толкоз мъчно, можем единствено да допускаме какъв брой неприятна е обстановката за състезател като Ивет Лалова.

View this post on Instagram
A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) on Mar 31, 2020 at 5:48am PDT

Ивет обаче за следващ път потвърди мощно наличие на духа с една от последните си изявления в Instagram. Спортистката показа остаряла фотография от подготовка, която адресира към почитателите си и с значимо обръщение.

" Дали това е затваряне или качествено време да се съсредоточим върху това, което в действителност има значение ", написа атлетката под фотографията, съпроводено от хаштаг да останем у дома и да останем стимулирани.

А почитателите ѝ не пропуснаха да я похвалят - както за страхотната фотография, по този начин и за отправените мощни думи.
 Ивет Лалова и ваканцията ѝ в Дубай
Горещ старт на 2020 година с Ивет Лалова

Ваканцията на атлетката и брачна половинка ѝ в Дубай
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР