Тъй като сме фенове на Барселона и честичко хвърляме по

...
Тъй като сме фенове на Барселона и честичко хвърляме по
Коментари Харесай

Снимката, с която Лео Меси се гордее

Тъй като сме почитатели на Барселона и честичко хвърляме по едно око на Лео Меси в обществените мрежи, постоянно се натъкваме на някоя забавна фотография.

Доказателство за това е последната, която футболната звезда качи в профила си в Instagram. По всичко проличава, че фрагментът е доста остарял и има огромна сантиментална стойност за футболиста. На него виждаме Меси, прегърнал актуалната си брачна половинка и майка на трите му деца - Антонела Рокузо. Съдейки по младежките лица и на двете влюбени гълъбчета, няма подозрение, че фотографията е от преди най-малко 15 години.

" Годините минават ", написа под фотографията Меси.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Leo Messi (@leomessi) на Окт 19, 2019 в 10:56 PDT

Както добре е известно на почитателите на футболиста, Лионел Меси и Антонела Рокузо се познават от деца. Двамата се срещат, до момента в който той гостува в дома на най-хубавия си другар Лукас Скалия. Антонела е братовчедка на Лукас. Така се случва, че двамата израстват дружно в аржентинския град Росарио, където са родени.

Въпреки че любовната им история стартира на по-късен стадий от живота им, счита се, че двамата публично за дружно от 2007 година През 2012 година се ражда и първото им дете, а през 2017 година те вземат решение, че е време да се врекат във безконечна обич и пред Бог. До ден сегашен двамата се радват на благополучен брак, а по всичко проличава, че Меси обича да си напомня положителното остаряло време, когато той и Антонела са били млади гаджета.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Leo Messi (@leomessi) на Юли 13, 2019 в 7:10 PDT

Очевидно фрагментите в жанр " усмивки от старите ленти " харесват и на почитателите на футболиста, тъй като за един ден фотографията събра над осем милиона лайкове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР