Тъй като случили на добра оферта, се спрели именно на

...
Тъй като случили на добра оферта, се спрели именно на
Коментари Харесай

Бащата На Покойния Чочо Попйорданов И Младата Му Половинка Напуснаха България! Вижте Къде Обикалят, Снимки!

Тъй като случили на добра оферта, се спрели точно на Мароко. Иван от дълго време не се бил качвал на аероплан, тъй като в последните години вдигал кръвно и не му се рискувало, само че с обичаната си се чувствал спокоен, че не може да му се случи нищо неприятно.

В рамките на пътешествието някогашният началник на Българска национална телевизия и 42 години по-младата от него Диана обиколили най-емблематичните места в арабската страна. За да се впише в ситуацията и да не се разграничава доста от локалните, Попйорданов даже се е „ забулил ” и очевидно добре се забавлява.

Най-впечатлени с Диана останали от изящните градини на починалия френски дизайнер Ив Сен Лоран в Маракеш, както и от величието на водопадите в планината Атлас, написа Пик. Въпреки че случили на съвършен за плаж климат, време да стигнат до него не им останало, въпреки прозорливо да си носели бански в багажа. За сметка на това пък още през юни възнамерявали да отскочат дружно до родното Черноморие, където откогато са дружно, летуват.



Половинката на 80-годишния Попйорданов е директорка на Обсерваторията по стопанска система на културата. Тя беше член на Националния съвет за кино към Филмовия център и влезе в изострен спор с тогавашния началник на НФЦ Павел Васев. Освен това е и учител в УНСС. Диана и достолепният Иван се срещнали таман около киното. Той изначало пазел в загадка връзката им, за която знаеха единствено във филмовата колегия, само че наскоро двамата признаха, че даже са сключили цивилен брак. Според другари на двойката бащата на Чочо най-сетне живнал около връзката си с дейната дама. Попйорданов-старши бе надълбоко сломен от гибелта на брачната половинка си и на единствения си наследник, който си отиде без време при безразсъден случай. Единственото, което го радваше, бе внучката му Катя, която бе осиновена от Чочо и приятелката му Даниела.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР