Тъй като руската армия изпитва недостиг на войници, Кремъл принуждава

...
Тъй като руската армия изпитва недостиг на войници, Кремъл принуждава
Коментари Харесай

Кремъл засилва натиска за набиране на войници, заплатите им не се изплащат

Тъй като съветската войска изпитва дефицит на бойци, Кремъл принуждава държавните компании да набират личен състав, оповестяват украински военни. Лондон оповестява, че бойците на Путин не получават част от заплатите си. Американски институт изяснява тактиката зад настъплението на Киев, а канцлерът на Германия Олаф Шолц изважда Русия от листата на сериозните снабдители на сила. 

По данни на украинския общоприет щаб от февруари тази година до момента от съветска страна са паднали 49 500 бойци - 450 единствено за последните 24 часа. Според Сергей Сумленни, някогашен шеф на фондация Böll в Киев, измежду починалите има и доста украинци, които са били призовани в окупираните от Русия територии, или членове на малцинства в Русия. Според генералния щаб в Киев сега Кремъл ускорява натиска върху държавните компании да набират бойци за войната измежду чиновниците си. На държавните предприятия са били показани " нови правила " за асортимент на " доброволци ", заяви Генералният щаб, предава.

Според отчета на Руската железопътна компания да вземем за пример е подредено да потърси до 10 хиляди нови претенденти за краткотраен контракт измежду своите чиновници. Както написа Kyiv Independent, те ще подпишат шестмесечни контракти и ще получават по 5100 $ на месец. Британското министерство на защитата обаче изяснява продължаващите проблеми с морала и дисциплината в съветската войска с обстоятелството, че не им се изплащат обещаните хонорари. 

" Заедно с умората и огромния брой жертви и проблемите със заплащането евентуално ще останат една от главните рецензии към съветските бойци в бойните дейности ", се споделя в отчета на организацията в Лондон. В съветската войска приходите на бойците се състоят от скромна съществена заплата, допълвана от разнообразни бонуси и надбавки. Лондон показва три аргументи, заради които парите не доближават: неефективна военна администрация, необикновен юридически статут на " специфичната военна интервенция " и открита корупция измежду командирите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР