Тъй като Русия продължава да дава много жертви, въздействието варира

...
Тъй като Русия продължава да дава много жертви, въздействието варира
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия брани децата на елита от мобилизация

Тъй като Русия продължава да дава доста жертви, въздействието варира фрапантно в другите райони на Русия. Пропорционално на броя на популацията си най-богатите градове Москва и Санкт Петербург са останали релативно невредими. Това важи изключително за фамилиите на елита на страната.

Това оповестиха от английското министерството на защитата в ежедневната си сводка за войната в Украйна.

На 21 февруари 2023 година съветски високопоставени чиновници бяха снимани да съставляват първите два реда от публиката на речта на президента Путин за положението на нацията. Не е известно нито един от тях да има деца, служещи в армията.

В доста от източните райони смъртните случаи евентуално са 30 пъти по-високи, в сравнение с в Москва, като % от популацията. На места етническите малцинства понасят най-големия удар. В Астрахан към 75% от жертвите идват от малцинственото казахско и татарско население.

Тъй като съветското МО се стреми да се оправи с продължаващия си недостиг на военен личен състав, изолирането на по-добре заможните и по-влиятелни детайли от съветското общество доста евентуално ще остане главно основание.
 Британското разузнаване: Украйна разрушава основни мостове в Бахмут
Британското разузнаване: Украйна разрушава основни мостове в Бахмут

Руските сили управляват източната част на града
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР