Тъй като ресторантите продължават да се борят с инфлацията и

...
Тъй като ресторантите продължават да се борят с инфлацията и
Коментари Харесай

Джон Тафър от „Bar Rescue“ казва, че електрическият тласък на Байдън ще „преследва“ ресторантьорската индустрия

Тъй като заведенията за хранене не престават да се борят с инфлацията и дефицита на работна ръка, на хоризонта за промишлеността може да се появи ново „ натрапчиво “ затруднение.

Изпълнителният продуцент и водещ на „ Bar Rescue “ Джон Тафер бие паника за евентуално прекосяване на промишлеността от газови към електрически печки, което може да съставлява голямо предизвикателство за заведенията за хранене.

Това не са дребни неща. Те са икономически въпроси, те са кулинарни въпроси. Тези регулаторни проблеми ни преследват като промишленост “, акцентира той.

По време на появяването си в „ Varney & Co. “ Във вторник Тафер изясни, че освен „ регулаторният въпрос “ е „ огромна инвестиция “, само че потвърждава за какво тазгодишните президентски избори „ значат нещо “.

Блумбърг заяви, че Комисията за сигурност на потребителските артикули на Съединени американски щати обмисля възбрана на газовите печки, защото уредите могат да отделят замърсители, които предизвикват дихателни и здравословни проблеми.

Ход, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР