Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани

...
Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани
Коментари Харесай

За „Капките“ и хората: как да бъдеш взета насериозно, без да губиш женствеността си

Тъй като проявихте огромен интерес към всички наши материали, свързани с предаването „ Като две капки вода “, взехме решение да създадем специфична седмична графа – „ За „ Капките “ и хората “, в която да обсъждаме освен представянето на звездите, само че и скъпите уроци, които можем да научим от тях и да използван в личното си всекидневие.

Тук може да си извършите нашия занимателен

Днес бихме желали да отделим някоко реда на Есил Дюран. Тя изненада всички с второто си следващо рок преобразяване. Този път тя раздруса сцената в облика на рок колоса Браян Джонсън от AC/DC.

„ Актьорски беше доста добра. Страхотно закова! Поздравявам те за облика “, сподели Юлиан Вергов след осъществяването й на „ You Shook Me All Night Long”. Съгласни сме! Можете да гледате представянето ѝ във видеото горе.

Първото ѝ рок осъществяване беше в ролята на харизматичния Дамиано от Måneskin, който поп фолк певицата разказа като човек, който съумява да балансира мъжката и женската сила в себе си и да бъде неустоимо секси. Е, ние мислим, че Есил се сля с облика му толкоз сполучливо, тъй като самата тя е разкрила този баланс вътре в себе си, обединявайки класическата женственост с качества, които общесвото ни възприема като типично мъжки.

Ето по какъв начин да бъдем алфа дами, без това държание да отнеме от женствеността ни – тъкмо като Есил Дюран:
 За „ Капките “ и хората: по какъв начин да бъдеш взета насериозно, без да губиш женствеността си  За „ Капките “ и хората: по какъв начин да бъдеш взета насериозно, без да губиш женствеността си  За „ Капките “ и хората: по какъв начин да бъдеш взета насериозно, без да губиш женствеността си  За „ Капките “ и хората: по какъв начин да бъдеш взета насериозно, без да губиш женствеността си
Другата седмица на Есил ѝ следва да влезе в облика на Селин Дион с песента "Power of Love ". Убедени сме, че в случай че въпреки всичко има някакви подозрения по отношение на гения и певческите ѝ качества, по-късно осъществяване те ще избледнеят!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР