Тъй като посланията от космоса твърдят, че сезонът на ретрогадностите

...
Тъй като посланията от космоса твърдят, че сезонът на ретрогадностите
Коментари Харесай

Сезонът на ретроградностите е към своя край: Дойде времето всеки да намери своя път!

 Untitled-2 Тъй като посланията от космоса настояват, че сезонът на ретрогадностите е към своя край, можем с убеденост да кажем, че Тази верига от непрекъснати разочарования, които сме изпитвали толкоз дълго, най-сетне ще завърши до края на този месец.

Но това, което би трябвало да знаем, е че това, което ще се случва, когато планетите престанат да бъдат ретроградни и се върнат към директното си придвижване, ще в наша изгода.

Защо ни е належащо всичко това? Защото това дефинира нашия живот и оказва огромно въздействие върху нашето бъдеще. С съмненията сред деяние и безучастие е належащо да знаем какъв е резултатът от всички ретроградности.

От много дълго време 6 планети бяха ретроградни. Тези 6 планети бяха Меркурий, Марс, Сатурн, Нептун, Плутон,  Уран.

Предимството на  връщането   към непосредствено придвижване на всички тези планети е, че това ще отстрани напрежението „ от раменете ни “, мозъците ни няма да бъдат към този момент замъглени и най-сетне ще забележим пътя, който ни води към нашите цели.

Нептун и Уран са идващите планети, които ще преминат към непосредствено придвижване. Нептун на 24 ноември и Уран на 6 януари.

Напреженията,  породени от ретроградите,  като предписание, водят до меланхолия, която тъкмо в този момент не желаеме! Така че  откакто тези планети се върнат към директното си придвижване, това ще донесе наслада в живота ни и ще го направи по-достоен.

Меркурий към този момент е преминал  в директно придвижване и ни е оказал помощ доста. Сега виждаме всичко на „ фокус “, всичко наподобява уравновесено и добре поддържано и към този момент не сме в положение на непрекъснатата паника, с която живеем няколко месеца.

Не позволявайте на гнева да ви гълтам. Не му позволявайте да ви разочарова. Използвайте всички средства, с цел да се изкачите допустимо най-високо!

esotericblog

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Новолунието на 9 октомври 2018 година – ден на предопределен избор и прозрения

 

Задайте вярно виталните си цели, изхвърлете отломките от неизпълнените очаквания и се втурнете към  същинската цел. Всичко това в една или друга степен чака всеки от нас по време на…

Цялата публикация

Меркурий във Везни от 22 септември до 10 октомври: Очакват ни огромни промени!

 

След няколко седмици на Меркурий в Дева, най-сетне можем да въздъхнем с облекчение. Но това не значи, че няма да се сблъскаме с  някои нови съществени промени. За разлика от…

Цялата публикация

© 2018     nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР