Тъй като осмият и последен сезон на Game of Thrones

...
Тъй като осмият и последен сезон на Game of Thrones
Коментари Харесай

Да отгатнем финала на Game of Thrones и да спечелим екскурзия до Хърватия

Тъй като осмият и финален сезон на Game of Thrones по HBO започва преди две седмици, всеки на всички места приказва единствено и само за това, а неизбежно някои от тематиките на диалог са свързани с финала на сериала.

Луксозната туристическа компания Unforgettable Croatia взема решение да се включи в тези полемики с едно доста забавно предложение. Тя подарява пътешестване до Хърватия за седем нощувки в 5-звезден хотел, като дружно с това ни дава опция да забележим някои от местата на снимане на Game of Thrones.
 Снимка 419732

Уловката е, че би трябвало вярно да предположим какъв ще е финалът на последния епизод. А всеки който най-малко малко е гледал сериала, знае какъв брой мъчно може да се окаже това.

Хърватия е една от страните, в които за снимани някои от най-известните подиуми на Game of Thrones. Това е и повода от стартирането на сериала през 2011 година, туризмът там да се разрасне.

Пътуването ще се състои през октовмри, а нощувките в първокласните хотели са за двама. Ще отседнем в Сплит за три нощи и в Дубровник - за четири. Пътуването включва и разходка с моторна лодка до островите Хвар и Вис, където ще научим някои пикантни детайлности за фотосите на сериала. Международните полети и други разноски обаче не са част от пакета.
 Снимка 419733

Какво би трябвало да създадем, с цел да участваме? Просто да влезем в уеб страницата на компанията не по-късно от 5 май, да попълним две имена, е-мейл и догатката ни за финала с не повече от 1000 признака.
 Game of Thrones 8, HBO и тийзър на трети епизод
Тийзър на трети епизод на Game of Thrones 8

Мъртвите са към този момент тук
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР