Тъй като общинските служители явно са в целогодишна коледна почивка,

...
Тъй като общинските служители явно са в целогодишна коледна почивка,
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Имам идеи как да се облекчи трафикът в града ни - безплатно!

Тъй като общинските чиновници очевидно са в целогодишна коледна отмора, никой не вижда, че в Пловдив трафикът се е нараснал най-малко двойно. Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И прибавя: " Като млад пловдивчанин с 20 минути свободно време желая да им " загатна " по какъв начин да облекчат трафика в града ни. Вместо да се наемат млади и кадърни хора, които да вършат това, има " умни " светофари, които не работят вярно.

Прилагам фотография. Кръстовището на ВСИ.

Проблем 1:

Цял ден има опашка от чакащи за ляв завой от " Кукленско шосе " към бул. " Източен ", чака се най-малко 10 минути, това е през целия ден. Сложете още 5-7 секунди! (червената стрелка)

Проблем 2:

Ненужни дълго време за колите, идващи от " Тракия " (премахнете 5-7 секунди) и ги сложете за ляв завой на колите от " Кукленско " (Черната стрелка).

Проблем 3:

Колите, завиващи надясно - излишно алено непрекъснато. Сложете секция за зелено, с цел да минават пешеходци, само че трафикът в посока " Тракия " да си върви (синята стрелка).

Проблем 4:

Колите. каращи напряко mо бул. " Санкт Петербург ". Ако сте напряко, ще преминете 4 пъти по-бързо от тези, които завиват наляво към центъра на града.

Този светофар или е контролиран от хора, които в никакъв случай не са били там, или не е гледан от години какво се случва - няма по какъв начин хора в офиси да контролират трафика в града.

Ако господин кметът реши да сложи кадърни младежи, които да управляват трафика, казусът на доста места ще е решен, просто всичко е на произвол.

Безплатно бих направил таблици за всички проблематични кръстовища в Пловдив, просто с цел да ви покажа, че може. Поздрави "...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР