“Тъй като напоследък се тиражират две безкрайно глупави “новини” в

...
“Тъй като напоследък се тиражират две безкрайно глупави “новини” в
Коментари Харесай

Ралица Паскалева избухна срещу клюки за бебето й

“Тъй като в последно време се тиражират две безпределно глупави “новини” в нашите безпределно “умни” медии, ще кажа следното: Първо - да, аз в действителност кърмя детето си, само че НЕ през час. Който има дете, знае, че това е безумно изказване, изключително когато детето е към този момент на месец!!! Освен това Максим е безпределно добродушно дете, спи както всяко новородено и е обидно и просташко да пишете сходни публикации (че и да “цитирате” мен или татко му), че ми “спирал токът” от плач!!!” Така стартира ядосан пост на актрисата Ралица Паскалева против жълти трудове във връзка развъждането на новородения наследник Максим. Малко по-късно тя изтри обявата си, оповестява 24 часа.
Afternoon cuddles. #Maxim

Публикация, споделена от Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) на Юли 17, 2018 в 4:56 PDT

Припомняме, че актрисата от “Откраднат живот” подари със наследник волейболиста Теодор Салпаров на 3 юли тази година. Малкият Максим има батко - Георги от предходна връзка на татко си.

В поста си екранната доктор Стилянова опровергава и изказванието, че е избягала в провинцията.
Днес Максим получи своя подарък от @zatebdete и създателката на тази приказна брошура @zornitsakv.. Искрено поучавам всеки, който има детенце или желае да направи подарък на такова, да поръча тази неповторима книга. Вътре 30 най-близки индивида могат да напишат пожелания, препоръки за живота, занимателни случки и какво ли още не..... go and check www.babycorp.eu

Публикация, споделена от Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) на Юли 26, 2018 в 8:30 PDT
“Времето, което извозвам в родния си град Русе със фамилията ми, и времето, през което работя в София, постоянно е било 50/50, в никакъв случай не съм ощетявала околните ми от наличие и това не е някаква новост”, написа тя. В недоброжелателните публикации се твърди още, че Паскалева трансферирала грижите за сина си върху родителите си.

“Родителите ми са млади и работещи хора и никой не гледа детето ми вместо мен. Близките ни оказват помощ, когато имат опция, само че през 90% от времето персонално аз полагам старание за Максим. Едно бебе има най-силна потребност от майка си, по тази причина съм и свела работата си до най-малко и съм се отдала напълно на него”, написа още актрисата и прецизира, че от дълго време не се впечатлява от “подобни глупави статии”, само че реагира остро, тъй като е намесено детето.

Източник: " 24 часа "
Maxim @salparov

Публикация, споделена от Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) на Юли 12, 2018 в 2:16 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР