Тъй като мениджърите по наемането на работа не винаги могат

...
Тъй като мениджърите по наемането на работа не винаги могат
Коментари Харесай

Интервю за работа и цветът, който никога да не носим, ако искаме да ни наемат

Тъй като мениджърите по наемането на работа не постоянно могат да прекарват часове с всеки предстоящ чиновник, първото усещане, което претендентът за работа прави, е от доста по-голямо значение от някои други качества.

Затова и избирането на подобаващ тоалет е от голямо значение. За огромно страдание на хората, които обичат да се обличат в пъстри цветове, изявлението за работа не е най-хубавото място, с цел да блеснем с нашия блестящо оранжев костюм.

В изследване от 2013 година CareerBuilder изследва 2099 мениджъри и представители на човешките запаси, които са ангажирани с наемането на личен състав. Проучването открива, че 25 % от тях считат, че освен оранжевият е най-лошият цвят за изявление, само че и го свързват с липса на професионализъм.

Според CareerBuilder облеклата ни не трябва да разсейват интервюиращите от това, за което в действителност приказваме, а оранжевото работи точно по този метод.

23 % от участниците в изследването пък са на мнение, че синьото е най-подходящият цвят, до момента в който 15 % избират черното. По всичко проличава, че какъвто и цвят да изберем за бъдещето ни изявление, целесъобразно е да не е оранжево, написа Mental Floss. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР