Тъй като майка им все още се възстановява от операция,

...
Тъй като майка им все още се възстановява от операция,
Коментари Харесай

Страхът на Кейт Мидълтън, че Джордж, Шарлот и Луис ще бойкотират палачинките след катастрофата на Маслени вторник

Тъй като майка им към момента се възвръща от интервенция, може би татко им принц Уилям е този, който оказва помощ на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис да честват Маслени празници вторник.

Кралските младежи сега са във февруарските полусрочни учебни ваканции и са в селското си леговище Anmer Hall в Норфолк с родителите си, където принцесата на Уелс продължава възобновяване си след коремна интервенция предишния месец. Миналата година на Деня на палачинките Кейт призна, че децата й са желали да създадат палачинки, с цел да отбележат годишното събитие. Но тя остана обезпокоена, че триото ще желае да бойкотира нейните палачинки, откакто опитът й да подготви малко при посещаване в старешки дом се провали извънредно.

Случи се предходната година, когато Кейт посети старческия дом Oxford House в Слау. Там тя взе участие в предизвикателство за правене на палачинки дружно с двама готвачи, в това число основен готвач Анна Райт. Усилията й да разбие палачинка обаче приключиха с злополука, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР