Тъй като лятото бяхме в Летния театър във Варна и

...
Тъй като лятото бяхме в Летния театър във Варна и
Коментари Харесай

Лили Иванова: В Пловдив e много яко! СНИМКИ

„ Тъй като лятото бяхме в Летния спектакъл във Варна и там беше доста хубаво, не мога да преценява къде ми харесва повече тук или във Варна. Но Пловдив си е Пловдив. Тук е доста крепко ", усмихна се Лили Иванова.

Точно в 20,10 часа на сцената на препълнения Античен спектакъл Лили излезе в цялостния си искра. Елегантна, облечена в черно както постоянно, тя бе посрещната от почитателите си с бурни овации. На сцената с изключение на нея беше и бендът й.

Певицата показа на публиката музикантите Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов – Еко (бас китара, контрабас), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни инструменти) и няколко пъти благодари на блестящия Ангел Дюлгеров (китара, цигулка).

Лили акцентира на това, че Дюлгеров е пловдивчанин и точно негови са заслугите за аранжимента и композицията на цялата стратегия. Специален подарък за гостуването в Града под тепетата бе премиерното осъществяване на песента „ Севдана “.

„ Реших да направя от музиката ария и го направих с помощта на Живко Петров. Именно той направи ария за тази музика. А музиката е написана доста от дълго време, може би някъде през 42-ра година от Георги Златев Черкин. Текстът е на Вълдобрев. Радвам се, че ви харесва “. Песента към този момент е записана, ще излезе през декември на диск и плоча, и ще се споделя „ Севдана “, разкри още Лили Иванова.

Освен с новото си парче, певицата зарадва хилядите си фенове със златните си шлагери „ За тебе бях “, „ Свири, свири щурче “, „ Детелини “ и „ Панаири “. Малко преди края на концерта примата на българската сцена остави един куплет да ехти в ушите на публиката:

Ще ме осъдите, уповавам се, най-после –

денят ще бъде безоблачен и превъзходен.

За нищо няма да се оправдая –

последната ми дума ще е ария!

Снимки: Руслан Йорданов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР