Тъй като крипто пазарът продължава да се разраства и да

...
Тъй като крипто пазарът продължава да се разраства и да
Коментари Харесай

Google Bard прогнозира цените на Биткойн, Лайткойн и Tradecurve за Q4 на 2023 г.

Тъй като крипто пазарът продължава да се разраства и да притегля вниманието на вложители и търговци от целия свят, прогнозите за придвижването на цените на цифровите активи стават все по-важни. 

Един от значимите източници на прогнози е Гугъл Bard – чатбот с изкуствен интелект, който проучва пазарни данни и дава информация за евентуалните ценови трендове.  

Днес ще разгледаме прогнозите за цените на три известни криптовалути – Биткойн, Лайткойн и Tradecurve – съгласно прогнозите на Гугъл Bard за четвъртото тримесечие на 2023 година

  > КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА <

Биткойн (BTC) ще означи нарастване на цената

Биткойн, най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, е обект на засилен интерес от страна на търговци и вложители. Според разбора на Гугъл Bard, Биткойн ще резервира бичата си траектория и ще означи забележителен растеж на цената през четвъртото тримесечие на 2023 година



Неотдавна Биткойн надвиши $30,000 за повторно през тази година на фона на солидни пазарни настроения, дължащи се на това, че няколко TradFi структури, в това число BlackRock, влагат повече в криптовалути.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $30,041 с пазарна капитализация от $583 милиарда, което съставлява спад от 0.42% през последните 24 часа.

Гугъл Bard също по този начин видя, че пълзящите междинни стойности и техническите знаци на Биткойн демонстрират мощни сигнали за покупка. Поради тази причина се чака Биткойн да надвиши $31,000 до края на 2023 година  

Лайткойн (LTC) ще означи позитивно показване  

Лайткойн е известна криптовалута, известна с бързото си време за потвърждаване на транзакциите и по-ниските такси. Изводите на Гугъл Bard демонстрират, че Лайткойн е на път да реализира позитивно показване през четвъртото тримесечие на 2023 година  

Гугъл Bard уточни, че Лайткойн неотдавна доближи исторически връх в платежните транзакции със 167 милиона транзакции, отбелязвайки забележителен стадий за мрежата. Това развиване показва по какъв начин Лайткойн става все по-широко признат и употребен като годна алтернатива за заплащане в разнообразни промишлености.

Стойността на Лайткойн е $86.57 с пазарна капитализация от $6.3 милиарда, като за последните 24 часа е спаднала с 0.12%. Въпреки това бичите механически знаци и пълзящите междинни на токена, които са в зелено, бяха видяни от Гугъл Bard, защото предвижда повишаване до $96 до декември 2023 година  

Tradecurve (TCRV) ще нарасне 100 пъти  

Въпреки че Лайткойн и Биткойн си заслужава да бъдат следени, Гугъл Bard съобщи, че тези, които търсят по-достъпна криптовалута, могат да предпочетат родния токен на Tradecurve, TCRV.  

В момента този токен е в четвърти стадий от предварителната си продажба и има стойност от $0.018 . Въпреки това, заради възходящия хайп и известност на платформата Tradecurve, тази цена скоро ще скочи с 40% и ще доближи $0.025 .  

Tradecurve, хибридна борса, която съчетава преимуществата на централизираните и децентрализираните платформи, притегли вниманието с новаторските си функционалности и благоприятни условия за търговия.

На тази платформа за търговия потребителите от целия свят ще могат да търгуват с всички деривати, употребявайки една сметка, като в същото време останат изцяло анонимни, защото при регистрация не би трябвало да минават през процеси по опознаване на клиентите (KYC).  

Използването на криптовалута като поръчителство ще бъде сурогат на това условие. Тъй като и преди са се случвали доста нарушавания на сигурността на данните в бранша на криптовалутите, поддържането на цялостна дискретност е аспект, който всички търговци желаят.  

Авангардната технология на Tradecurve ще способства за търговия без слипидж, ниска инертност, бързо осъществяване на поръчките и независимо ръководство на портфейла, защото всички медиатори от трети страни ще бъдат отстранени. Това ще даде опция за доста по-ниски такси за търговия и ще помогне на трейдърите да поемат целия надзор върху активите.  

  > КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА <

Гугъл Bard твърди, че Tradecurve се отличава със своите характерности, като да вземем за пример висок ливъридж, започващ от 500:1, опция за абониране за автоматизирани и задвижвани от изкуствен интелект трейдинг ботове, академия за търговия в метавселената, свързваща начинаещи с експерти, и други  

TCRV ще бъде главният съставен елемент, който стои зад всички тези функционалности и ще даде на притежателите си благоприятни условия за ръководство, награди за стейкинг и отстъпки от абонаментните такси.  

При правенето на прогнозите си Гугъл Bard уточни като добра насочна точка ICO-то на Binance; то започва на цена от $0.11, а в този момент се търгува на $244.03. Гугъл Bard твърди, че токенът TCRV може да следва същата или по-добра ценова траектория, защото търсенето е огромно.  

С прогнозите, че TCRV може да доближи 100-кратен растеж след стартирането си и последващото листване на Uniswap или огромна CEX – тези, които го закупят в този момент, може да ги чакат изключителни облаги, тъй че се регистрирайте за предварителната му продажба по-долу и се възползвайте.  

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на плана тук:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР