Тъй като живакът най-накрая се очаква да се покачи по-късно

...
Тъй като живакът най-накрая се очаква да се покачи по-късно
Коментари Харесай

Изпробвах вентилатор за £14,99 от Amazon и ще го използвам, когато горещата вълна удари

Тъй като живакът най-сетне се чака да се повиши по-късно тази седмица, „ потните Бетис “ като мен обезверено ще търсят способи да останат студен, спокоен и събран. От другата страна на четирийсетте ми мисълта за гореща вълна ме изкарва в студена пот. Въпреки че някои хора може би към момента си мислят, че „ дамите не се потят, ние светим “, мога да ви уверя, че всяко повишение на температурата ще ме трансформира в гореща, потна каша за момент.

След като преди този момент сте закупили Вентилатор за 14,99 английски лири от Amazon предходната година, ще го изтегля от пенсионирането си през зимата, с цел да предотвратя тези горещи талази. Охлаждащ, стилен и наложителен за горещите талази, това е супер на ниска цена персонално устройство за изстудяване, без което не бих желал да остана.

Разбира се, този дребен вентилатор не може да се съпоставя с по-голямо и по-мощно охлаждащо устройство като пълноразмерен настолен вентилатор, вентилатор за кула или даже нещо по-изискано като Dyson, само че въпреки всичко е много впечатляващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР