Тъй като Илон Мъск е считан за един от големите

...
Тъй като Илон Мъск е считан за един от големите
Коментари Харесай

Илон Мъск предвижда срив в човешката популация в следващите 30 години

Тъй като Илон Мъск е считан за един от огромните мислители и иноватори на модерния свят, всяка негова дума се третира като известие от свише, което носи истина и прояснение за масите.

Всеки негов туийт се приема от мнозина като безспорна истина, а всяка негова мисъл се издига като верую.

Този петък милиардерът още веднъж разбуни духовете в интернет, откакто разяснява под пост в Twitter, в който изрази мнение във връзка с положението на човешката популация и нейното бъдеще.

Постът, който е привлякъл вниманието на Мъск, оповестява, че човешката популация ще наброява 9.34 милиарда души през 2050 година, което съгласно някои е прекомерно огромно число, вещаещо неприятни последствия за всички земляни.

Мъск обаче счита, че по-сериозният проблем не е тоталният брой хора, а фактът, че през 2050 година човешкият тип ще е почнал да застарява и надлежно да понижава.

Според него популацията ни ще наподобява като обърната пирамида, при която основата рефлектира броят на застаряващите представители на типа ни, а върхът й пресъздава смаленият брой на младежи.

Илон Мъск, Starlink и какво би трябвало да знаем за интернет спътниците на милиардера

Това не е първият път, в който милиардерът споделя сходни въжделения в интернет пространството.

През 2017 година, още веднъж в Twitter, Мъск заяви, че популацията ни се доближава към колапс, " само че на никой не му пука ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР