Тъй като и двете цеви били заредени, куршумите се забили

...
Тъй като и двете цеви били заредени, куршумите се забили
Коментари Харесай

Току-Що Излезе Аутопсията На Чане, Разследващите Се Хванаха За Главите!

Тъй като и двете дула били заредени, патроните се забили в торса му и той умрял безусловно за минута и половина.

Търсеният къде ли не в продължение на 20 дни Чане си тегли патрона в сряда късно вечерта, откакто първо откри пукотевица по двама граничари, които го преследвали, а след това беше обкръжен от барети и специфични елементи в гората край Долна баня.

Шефът на Граничната полиция в Елхово – Деян Моллов, и неговият сътрудник Ивайло Михов обхождали избран периметър в Долна баня, наоколо до акумулаторния цех. Малко след 20 ч., до момента в който се придвижвали с джип, забелязали в равнища да се движи мъж, който отдалеко отговарял на телосложението на Зайков.

Дали газ, а мъжът се втурнал да бяга. Моллов и Михов спрели и се затичали след него. „ Спри! Полиция! Легни! “, съумели да му изкрещят граничарите и да стрелят във въздуха предупредително, а секунда по-късно Чане разкрил пукотевица на месо по тях от към 50 м. Незабавно те подали сигнал до сътрудниците си, които също дебнели в региона. Барети и спецчасти почнали да стягат кръга към килъра. Докато се придвижвали към укритието му, обаче, Зайков си теглил патрона.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР