Тъй като е малко вероятно баща му принц Чарлз и

...
Тъй като е малко вероятно баща му принц Чарлз и
Коментари Харесай

Принц Хари ще празнува рождения си ден с близък приятел, който му е като баща

Тъй като е малко евентуално татко му принц Чарлз и по-големият му брат Принц Уилям  Принц Уилям Уилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на британски: William Arthur Philip Louis) е член да участват на празника поради коронавирусните ограничавания, Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), ще означи идния си 36-и рожден ден с другар в Лос Анджелис, към който питае синовни усеща, написа в. "Дейли остарял ".

Въпросният другар, който Хари възприема като татко, е музикалният продуцент Дейвид Фостър, разкрива неназован източник от обкръжението на принца, който тази година се реалокира в Лос Анджелис дружно със брачната половинка си Меган и сина им Арчи, добавя Българска телеграфна агенция.

Меган забрани на Хари да вижда болния си от ковид татко

Според източника 70-годишният Фостър, чиято брачна половинка, актрисата Катрин Макфий ( "Скорпион "), е посещавала едно и също учебно заведение с Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски:, ще провежда празненство по случай рождения ден на Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), на 15 септември.

"Топли усеща като сред татко и наследник свързват двамата. Много са сладки ", споделя на собствен ред 36-годишната Макфий.

На празненството се чака да участва майката на Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски:, Дория Рагланд, само че не и отчужденият й татко Томас Маркъл. Празненството с "отбрани виновност, изискана храна и задушевна компания " ще бъде проведено в дома на Дейвид Фостър в Лос Анджелис. "Дейвид желае да направи деня специфичен за Хари ", акцентира източникът.

Сред гостите на празненството ще бъдат и дъщерите на Фостър, Ерин и Сара, и съпрузите им, който са на близка възраст с Хари и Меган. Роденият в Канада Дейвид Фостър е работил със звезди на музиката като Род Стюарт, Марая Кери, Селин Дион, Майкъл Джексън  Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, Съединени американски щати. Той е седмото от деветте деца на, напомня изданието. Смята се, че той е оказал помощ на херцозите на Съсекс да си основат група от близки другари в Лос Анджелис и да се почувстват по-удобно в новия си дом.

"Съпругът ми обича да оказва помощ на хората, за които е угрижен. С Меган се познаваме от ранните училищен години, само че Дейвид и Хари са в действителност близки другари ", добавя Катрин Макфий.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР