Тъй като Джуд Белингам вероятно ще бъде обект на голяма

...
Тъй като Джуд Белингам вероятно ще бъде обект на голяма
Коментари Харесай

Гуардиола нападна журналист: Следващият път се подготви по-добре

Тъй като Джуд Белингам евентуално ще бъде обект на огромна трансферна сага това лято, Манчестър Сити е считан като евентуален любовник. И след новината, че Ливърпул е охладил интереса си към британския национал, Пеп Гуардиола естествено беше запитан за възможностите на неговия тим да притегли впечатляващия полузащитник.

" На какъв брой прескоференции сте идвали тук? Знаете отговора, не е належащо, би трябвало да се подготвите по-добре. Идвате тук, подгответе въпросите, като ме познавате какъв отговор ще дам на вашия въпрос. Следващият ", разяснява Гуардиола.

Юрген Клоп призна, че някои неща просто са " невъзможни " за Ливърпул, който се насочва към летния трансферен прозорец, надявайки се на нови попълнения, основно в средата на терена.

Очаква се Борусия Дортмунд да се придържа към желаната цена от към 120 милиона паунда за Белингам, което значи, че Сити е един от дребното клубове, които евентуално биха могли да си разрешат полузащитника, като противниците Манчестър Юнайтед също се интересуват.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР