Тъй като дейностите по поддръжка на съоръженията не могат да

...
Тъй като дейностите по поддръжка на съоръженията не могат да
Коментари Харесай

Важно съобщение от Бургасбус! Спират тролейбусните линии от 4-ти август!


Тъй като дейностите по поддръжка на оборудванията не могат да се правят напрегнат, би трябвало да бъде изключено електрозахранването в съответните браншове. За задачата е належащо краткотрайно да се прекрати обслужването на тролейбусните линии. Предвидено е това да стане по график, както следва: от 04.08 до 27.08.2018 година – линия Т2,  от 24.08 до 10.09.2018 година – линия Т1.

Чрез тази превантивна активност се цели реализиране резистентност на електросъоръженията и възстановяване сигурността на тяхната работа.

При произшествия през последните месеци, в резултат на атмосферни феномени (гръмотевични стихии, мощен вятър, проливни дъждове), както и неведнъж срутване на контактната мрежа от извънгабаритни транспортни средства, се постановяваше възобновяване на оборудванията в незабавен порядък, без опция за цялостна инспекция на експлоатационното положение на тролейбусната инфраструктура.

Освен това сходни профилактични мероприятия целят да отстранят повреди, които биха основали неудобства на хората и материални вреди на компанията за в бъдеще.

За посочения интервал от време линии Б12 и Б11, които в огромна степен дублират маршрутите на Т2 и Т1, ще се извършват с написания, при които интервалите на придвижване са учестени.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР