Тъй като алиансът БРИКС все повече се ангажира с дедоларизацията,

...
Тъй като алиансът БРИКС все повече се ангажира с дедоларизацията,
Коментари Харесай

БРИКС: Милиардер отправи сериозно предупреждение за САЩ

Тъй като алиансът БРИКС от ден на ден се ангажира с дедоларизацията, пораждат опасения за евентуални банкови банкрути в Съединените щати.

Бари Стернлихт, основен изпълнителен шеф на Starwood Capital, предвижда притеснителна наклонност, предвиждайки седмични сривове на районни банки заради фактори като високи лихвени проценти и инфлация.

Тази прогноза прибавя към съществуващите терзания по отношение на дълговата рецесия в Съединени американски щати и отслабването на световното владичество на щатския $.

Нарастващото въздействие на блока БРИКС в световната стопанска система, ориентирано към определяне на многополюсен свят, докара до отклонение от щатския $ в интернационалната търговия.

Лятната прогноза на Стернлихт акцентира евентуалните разклонения, предполагайки вълна от банкови банкрути, които биха могли съществено да обиден стопанската система на Съединени американски щати.

Миналогодишният колапс на First Republic Bank, с над $6 милиарда в активи, ускори опасенията около предизвестието на Стернлихт.

Надвисналата опасност се изостря от продължаващи провокации като високи лихвени проценти и инфлация, като Федералният запас не демонстрира незабавни признаци за понижаване на лихвените проценти.

На фона на възходящия федерален дълг и несигурността към щатския $, вероятностите за Съединените щати наподобяват все по-несигурни, изключително в сериозната година на президентските избори.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР