Тъй като Адел не е сред най-активните потребители в социалните

...
Тъй като Адел не е сред най-активните потребители в социалните
Коментари Харесай

Как се забавлява Адел на пет сайдера

Тъй като Адел не е измежду най-активните консуматори в обществените мрежи, всеки нейн пост ни прави усещане на многочислените ѝ почитатели и се разяснява в продължение на дълго време.
 Адел, някогашният й треньор Пийт Герасимо и по какъв начин отговори на обвиняванията към певицата
Бившият треньор на Адел: Тя го направи за себе си, а не поради вас

Как Адел отслабна толкоз доста

Доказателство за това са и последните фотоси на певицата от уикенда. Тя качи няколко фрагмента, на които я виждаме по какъв начин се забавлява в дома си, до момента в който на тв приемника е пуснала запис на един от своите концерти.

" На пет сайдера съм ", шеговито написа Адел. На първата фотография певицата е по пижама и прави смешни физиономии, до момента в който имитира, че пее, а на втория е облякла своя остаряла рокля, с която беше на фестивала Glastonbury през 2016 година

Предвид музикалните ѝ импровизации, почитателите на певицата не пропуснаха опцията да попитат още веднъж по кое време може да чакат новия ѝ албум, като в същото време обърнаха внимание на обстоятелството какъв брой доста е отслабнала и по какъв начин роклята в този момент й стои напълно друго.

View this post on Instagram
A post shared by Adele (@adele) on Jun 27, 2020 at 2:52pm PDT

Като огромни почитатели на Адел, ние също се вълнуваме от идния ѝ албум, който за жалост явно ще се забави, поради актуалната обстановка с пандемията. Самата Адел неотдавна съобщи, че албумът ще излезе тогава, когато е подготвен, защото коронавирусът е трансформирал проектите ѝ и по тази причина за момента не може да приказва за съответна дата.
 Адел и по какъв начин съумя да смъкна толкоз доста килограми
Как Адел съумя да смъкна толкоз килограми

Ето я и тайната ѝ
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР