Тъй като 2020 година е високосна, пригответе се с подходящите

...
Тъй като 2020 година е високосна, пригответе се с подходящите
Коментари Харесай

Астролозите обявиха най-подходящите бижута за 2020 г., ето кои са


Тъй като 2020 година е високосна , пригответе се с подобаващите бижута, които ще донесат шанс и обич, поучава HotArena .

Според специалистите, тази година би трябвало да се акцентира най-много на среброто, тъй като то е в положение да отрази и обърне във ваша изгода силата й . Още повече, че по източния календар след от 25-ти януари навлизаме във притежание на Металния плъх, а той приветства всички железни нюанси – освен във връзка с бижутата и аксесоарите, само че и при тъканите.

За разлика обаче от признака на предходната година, която мина под знака на Прасето, Плъхът не харесва прекомерно комплицираните дизайни и избира простите и семпли форми. За да извършите визията си по-бляскава и атрактивна през новата 2020 година, не е нужно да претрупвате с пайети облеклото си, а просто да изберете подобаващите сребърни бижута.

Среброто като един от главните знаци на 2020 година


Освен, че впечатлява с изтънченост и жанр, среброто е със мощен психически резултат. То облекчава напрежението, оказва помощ ни да разкрием цялостния си /понякога даже изцяло скрит/ капацитет, защищава от зли очи и гони отрицателната сила. Така че, можем единствено да се радваме, че бижутата, направени от сребро, са най-големия шлагер през високосната година. Те ще прибавят приказно зарево към стайлинга и са подобаващи като допълнение както към формалното вечерно облекло, по този начин и към бизнес визията или ежедневния аутфит.

Езотериците даже отиват още по-далеч и твърдят, че носенето на сребърни бижута ще усили в пъти възможностите ви за триумф в бизнеса и ще ви помогне да разрешите даже и най-заплетените житейски обстановки. Така че, в случай че спазите традицията да се сдобиете с амулет за годината, някоя сребърна висулка или сребърен пръстен ще бъдат доста подобаващи. Можете да откриете и изберете прелестни сантиментални знаци за шанс, финансово благоденствие и триумф във всевъзможни инициативи измежду богата сбирка от сребърни бижута в Perli.bg.

Кои са най-удачните за тази година съчетания от материали във връзка с бижутата?


Както към този момент споменахме, главният и най-силен амулет са украшенията от сребро.

Разбира се, можете да изберете такива, които се отличават с изящна елементарност и в направата им не са вложени спомагателни материали. Но в случай че обичате да смесвате текстури, за по-оригинално допиране, бихте могли да се спрете на сребърни бижута, украсени с циркони, перли, топаз, камъни Сваровски и други.

Плъхът ще хареса също и сребро, допълнено от акценти в млечен кварц, лунен камък и, несъмнено, диаманти. Но се постарайте да не прекалявате с лукса - в края на краищата Плъхът не обича пищност и чудатост. Класическите форми са по-подходящи, а също така, такава една покупка, ще се отрази по-благоприятно върху бюджета ви.

За ежедневна визия се предлагат сбити сребърни бижута, както и такива, допълнени от кристали Сваровски. Тънките, нежни пръстени с инкрустации са чудесно решение. Те са очебийно мекушав аксесоар, страховит за съчетания с разнообразни стилове облекло.

Ето и някои доста значими изгоди от носенето на сребърни бижута , които сигурно ще ви накарат да се замислите съществено и да заложите навръх такива декорации:

Сребърната висулка, гривна или пръстен са неповторим метод да възстановявате кръвното си налягане. В случай, че страдате от хипертония или назад – кръвното ви е непрекъснато ниско, те могат да ви оказват помощ доста.

Среброто е уместно за всички хора с сензитивна кожа, тъй като не предизвика кожни възпаления и поява на акне. 

Ежедневното носене на сребърни обеци оказва доста удобен резултат върху мозъчната активност и предизвиква концентрацията.

Ако украсите лявата си ръка със сребърна гривна, това е на шанс и ще ви върви през целия ден. 

Сребърен пръстен на лявата ръка усъвършенства сърдечната функционалност.

Сребърната висулка или друго бижу от сребро, което се носи в горната част от тялото, оказва помощ за облекчение на напрежението и главоболието.   
   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР